Tolk en vertaler Russisch

Ik ben Nicolas Severyns, een tolk en vertaler Russisch met een passie voor Rusland.

Sinds 1995 maak ik vertalingen naar het Russisch en omgekeerd voor zowel Belgische als Russische overheden, bedrijven en particulieren.

Vertaler Russisch

Bij mij kunt u terecht voor gewone of beëdigde vertalingen van en naar het Russisch of het Nederlands. Ik ben beëdigd vertaler en tolk bij de rechtbank van Gent (voor Russisch, Frans en Engels).

De volgende teksten vertaal ik naar het Russisch of het Nederlands: technische documenten, contracten, product- of bedrijfspresentaties, officiële documenten (al dan niet beëdigd en gelegaliseerd op de rechtbank), websites en promotiematerialen en correspondentie van Russische klanten of privépersonen.

Tolk Russisch

Ik beschik over een jarenlange ervaring als tolk Russisch en heb getolkt voor verschillende hoogwaardigheidsbekleders. Sinds mijn terugkeer naar België tolk ik vaak voor bedrijven. Mijn interesse voor techniek en technologie is hierbij al regelmatig van pas gekomen. Het feit dat ik jarenlang in Rusland heb gewoond en uitstekend op de hoogte ben van de gebruiken, is een onmiskenbare troef bij de communicatie met uw Russische klanten of gesprekspartners.

Marktprospectie over en in Rusland

Is uw bedrijf geïnteresseerd in de Russische markt, maar wilt u eerst de markt onderzoeken voor u de stap zet? Ik heb al voor verschillende bedrijven marktonderzoek uitgevoerd, vaak in combinatie met een hierop volgend beursbezoek in Rusland. Tot nu toe heeft dit meestal geleid tot nieuwe Russische klanten en het openen van de Russische markt. Kennis van het Russisch is een heel belangrijke factor in Rusland en geeft u meteen voorsprong op de concurrentie.

Extra diensten

U kunt ook bij mij terecht voor telefoontolken Russisch, privélessen Russisch en andere diensten. Aarzel niet om met mij contact op te nemen voor een vrijblijvende offerte.