Je website vertalen naar het Russisch

Sommige bedrijven investeren voor hun exportbeleid in een Engelse vertaling van hun website. Maar als Rusland een doelmarkt is, moet de website vertaald zijn in het Russisch. Voor de Russische markt is Engels immers onvoldoende. Maar een klein percentage Russen spreekt Engels (amper 5,5%, bron: wikipedia) en zoekopdrachten worden voornamelijk in de moedertaal uitgevoerd. De kans dat een Rus op een Engelstalige website belandt, is dus miniem.

Het Russische internetlandschap

Rusland is de grootste internetgebruiker van Europa. Met 68 miljoen gebruikers is het de zesde van de wereld. Hierin gaat het Duitsland, Groot-Brittannië en Frankrijk voor.

Omwille van het Cyrillisch schrift hebben de grote Amerikaanse zoekmachines de Russische markt lange tijd links laten liggen. Het Russische internet werd in het begin van deze eeuw in kaart gebracht door Russische zoekmachines als Yandex en Rambler, die tot voor de komst van Google het monopolie hadden op zoekopdrachten in Rusland. Daarom heeft Google in Rusland lang niet het marktaandeel dat het hier geniet.

Russische zoekmachines concentreren zich natuurlijk in de eerste plaats op het indexeren van Russische domeinnamen. Daarom wordt een succesvolle website het beste op een .ru-domein gehost en moet de site worden toegevoegd aan Russische zoekmachines, zodat Russische internetgebruikers die Google niet gebruiken (Google behandelt maar 25% van de Russische zoekopdrachten) uw website kunnen vinden.

Mijn vertaaldiensten

Uw website vertalen naar het Russisch, een domeinnaam aankopen en uw site toevoegen aan Russische zoekmachines. Russisch is mijn specialiteit. Ik ken de Russische markt. Ik heb meer dan tien jaar in Rusland gewoond en gewerkt, ken het land en de taal en heb meerdere bedrijfswebsites in het Russisch vertaald.

Opvolging van Russische aanvragen. Niet elk bedrijf beschikt over een personeelslid dat aanvragen in het Russisch kan behandelen. Ik verzorg voor meerdere bedrijven de vertaling van hun correspondentie en het Russischtalig secretariaat. Hetzelfde geldt voor telefoongesprekken en, in een eventuele latere fase, tolkwerk tijdens onderhandelingen met de klanten. Ik werk snel en discreet.

Een bedrijfswebsite naar het Russisch vertalen is een kleine investering met een grote return.

Contacteer me voor een vrijblijvende offerte.

Voorbeelden van websites die ik naar het Russisch vertaalde

Vertaling naar het Russisch van de website van VK Group
VK Group
Website van Vincci Capital, vertaald naar Russisch
Vincci Capital
Naar Russisch vertalen van website Traficon
Traficon
Naar Russisch vertalen van website IC Trace
IC Trace
Naar Russisch vertalen van website Beologic.com
Beologic.com

Geef een reactie