Telefoontolken in het Russisch: efficiënt, snel en goedkoop communiceren met uw Russische contacten.

Wanneer beroep doen op een telefoontolk Russisch?

    • Wanneer u een contactpersoon in Rusland moet bellen.
    • Wanneer u op kantoor zit met een Russische gesprekspartner die minder goed Engels spreekt dan u verwachtte.

Bestaande technologieën

Dankzij het snelle internet van vandaag en toegankelijke software is telefoontolken vrijwel even comfortabel als wanneer de gesprekspartners zich in eenzelfde ruimte bevinden. De gesprekskwaliteit is uitstekend en de communicatie kan op veel manieren tot stand worden gebracht, zonder speciale apparatuur of dure software: een gsm, smartphone, tablet of pc is voldoende.

De eenvoudigste manier is een conference call met de gsm. U belt de tolk, uw klant en bent vertrokken.

Een tweede mogelijkheid is Skype (of gelijkaardige diensten, zoals Google Hangouts, Teamviewer, msn, enz.). Hierdoor kunnen de gesprekspartner elkaar zien op het computerscherm.

Een derde variant is de tolk uit te nodigen op kantoor en de telefoon op luidsprekerstand te zetten. Hiermee verliest u wel de grootste voordelen van telefoontolken: snelheid en prijs.

Oplossingen zoals Skype zijn heel populair in Rusland, waar de bevolking vaak ver van elkaar woont en telefoonverkeer over lange afstanden heel wijdverspreid is. Met de komst van breedbandinternet heeft Skype, gratis voor onderlinge gesprekken tussen abonnees, de markt snel veroverd.

Interessante tarieven

Telefoontolken is goedkoper dan traditioneel tolkwerk, zeker voor gesprekken van korte duur. Reken op een kostprijs van 3 euro per minuut, met een minimumbestelling van 10 minuten.

In ruil hiervoor krijgt u snel de nodige informatie van uw Russische contact, geniet u met een goede gesprekskwaliteit van de services van een echte tolk, vermijdt u misverstanden en kunt u verder met uw zaken.

Hoe gaat telefoontolken in het werk?

U spreekt dag en uur af met uw gesprekspartner en uw tolk. Zie hierbij de uurverschillen in Rusland niet over het hoofd (zeker als u klanten hebt in Siberië).

In overleg met de klant beslist u welke technologie u zal gebruiken (Skype, gsm, …).

Op het afgesproken uur gaat het gesprek van start.

Voordelen van telefoontolken

Het voornaamste voordeel is de snelheid waarmee u uw klant kunt bereiken en de zekerheid dat de boodschap zonder misverstanden is overgebracht.

Ten tweede is er de prijs: een gewone tolkopdracht brengt transportkosten met zich mee en vaak is er een minimumbestelling aan verbonden (een halve dag), ook al hebt u de tolk maar een uur nodig.

Neem nu vrijblijvend contact met me op om een afspraak te boeken: