Vertaler Russisch voor al uw teksten van en naar het Russisch: technisch, juridisch en commercieel.

Ervaring als vertaler Russisch

    • Licentiaat Slavistiek (Universiteit Gent)
    • 10 jaar gewerkt als tolk en vertaler op de Belgische Ambassade in Moskou
    • Sinds 2008 actief als zelfstandige tolk en vertaler Russisch-Nederlands
    • Beëdigd bij de rechtbanken van Kortrijk en Gent voor vertalingen naar Russisch en Nederlands

Vertalingen Russisch-Nederlands

Ik vertaal al sinds 1995 van en naar het Russisch, zowel teksten van algemene aard als juridische, commerciële en technische documenten. Een greep uit mijn vertalingen: 3-delig zakwoordenboek Russisch-Nederlands, 9.000 woorden; Gazprom, Ruslands nieuwe wapen, Uitgeverij Het Spectrum en talrijke andere documenten, van handleidingen en contracten tot websites en brochures.

Voor vertalingen naar het Russisch werk ik samen met mijn echtgenote, Maria Severyns, taalkundige, arts en Russische moedertaalspreker. Dit maakt dat de vertalingen naar het Russisch steeds door vier ogen worden bekeken en geen enkele fout aan onze aandacht ontsnapt.

Sinds ik me in 2008 als zelfstandig vertaler en tolk Russisch in België heb gevestigd, heb ik voornamelijk vertaald voor bedrijven, waardoor mijn technische woordenschat aanzienlijk is gegroeid. Wanneer het technisch wordt, kunt u dus rekenen op een correcte vertaling.

Doordat ik zelfstandig werk, kan ik het me ook veroorloven om extra diensten op maat aan te bieden, zoals tolkwerk, marktonderzoek, rondleidingen en beursbezoeken in Rusland.

Hiernaast of via deze link vindt u mijn contactgegevens. U kunt bij mij ook terecht voor andere diensten, zoals beëdigde vertalingen en tolkwerk Russisch-Nederlands. Bel me!